Condicions generals

    1. Limitació de responsabilitat
    2. Links hipertext
    3. Avís legal

 

Limitació de responsabilitat

La utilització per la seva banda del site queda subjecta al compliment de les condicions generals d'accés i d'utilització detallades més endavant i del conjunt de lleis aplicables. Des del moment en què vostè decideixi accedir al site i navegui per ell, vostè està acceptant sense reserva les Condicions Generals que prevalen sobre qualsevol altre acord que pogués tenir d'altra banda amb NOVECO Equipaments SL o els membres de la seva xarxa comercial directament relacionats amb aquesta.

Tota la informació que els usuaris facilitin a través del site, està protegida per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal LO (15/1999) i el RD 1720/2007 del 13 de desembre, garantint que aquesta informació només serà utilitzada per fins prèviament autoritzats per aquests usuaris. En compliment de l'esmentada llei, se l'informa que les seves dades de caràcter personal seran incorporades a un fitxer denominat "Contactes" de caràcter personal seran tractades exclusivament per NOVECO Equipaments SL. Igualment se li informa del dret que li assisteix durant el termini de 30 dies a manifestar per e-mail la seva negativa al tractament de les seves dades, advertint-li que, en cas de no pronunciar-se a aquest efecte, s'entendrà que consent el tractament de les seves dades de caràcter personal en la forma abans dita. Vostè pot accedir a la informació de dades de caràcter personal, així com promoure la seva rectificació, cancel·lació o oposició mitjançant comunicació a l'adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tot usuari que s'hagi registrat en els nostres serveis i com a conseqüència rebi informació comercial periòdica en el seu e-mail, pot dirigir-se a NOVECO Equipaments SL per e-mail i exercitar el seu dret oposició a la recepció d'aquests correus.

L'usuari del site té els seus riscos. En cap cas, NOVECO Equipaments SL és responsable de problemes directes o indirectes, de perjudicis materials, pèrdua de dades o de programa, perjudicis financers, resultat de l'accés o ús de la seva web o dels sites als quals està unit. El contingut del site es presenta sense cap garantia sigui quina sigui la seva naturalesa.

La informació sobre els productes o les seves característiques corresponen a la definició del moment de la posada en línia de les pàgines del site; no són proporcionades més que a títol indicatiu i no seran considerades com a constituents d'una oferta contractual de productes o serveis procedents de NOVECO Equipaments SL. Hi pot haver omissions o errors.

L'accés a productes i serveis presentats en el site poden estar sotmesos a restriccions. Cada usuari en funció dels privilegis assignats per NOVECO Equipaments SL tindrà accés a una determinada informació exclusiva per a aquest. Comprovi que la llei del país a partir de la qual es connecta l'autoritza connectar-se a nostre site.


Links hipertext

L'actualització d'un link hipertext cap als sites www.noveco.es necessita una autorització prèvia escrita per NOVECO Equipaments SL. Si voleu incloure en el seu site un link hipertext cap al nostre site, ha de contactar amb el Responsable del site www.noveco.es.

NOVECO Equipaments SL no pot en cap cas ser responsable de l'actualització dels sites que fan un link hipertext des www.noveco.es i no té cap responsabilitat sobre el contingut, els productes, els serveis, etc ... disponibles en aquests sites.


Avís legal

Les presents Condicions Generals estan sotmeses al dret espanyol. L'idioma de les Condicions Generals és l'espanyol. En cas de litigi, només són vàlids els tribunals Barcelona (Espanya).

Posada al dia de les condicions generals

NOVECO Equipaments SL es reserva el dret de modificar i actualitzar en qualsevol moment l'accés al site així com les Condicions Generals. Aquestes modificacions i actualitzacions afecten a l'usuari en el sentit que ha d'acudir a aquesta secció per verificar les Condicions Generals en vigor.