POLÍTICA DE PRIVACITAT

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

Identitat: NOVECO EQUIPAMENTS S. L.

NIF: B61363834

Adreça postal: C / Òptica, 13 Nau 7, Pol. Ind. Santa Rita - CASTELLBISBAL 08755, Barcelona

Telèfon: 937.723.790

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

2.- Quina és la finalitat del tractament de les teves dades personals?

En www.noveco.es tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb els següents fins:

- Per tal de gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin.

- Facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès.

- Poder oferir els nostres productes i serveis d'acord amb els seus interessos.

- Millorar la seva experiència d'usuari. Per complir aquests fins el aboraremos un perfil comercial d'acord amb la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades en base als perfils de la base de dades. Sí s'enviaran correus electrònics automatitzats, prèviament programats pel titular de les dades o dels seus proveïdors de serveis o assalariats, amb la finalitat d'enviar la informació de les novetats, i dels productes comercials que s'oferiran a través d'aquesta web, tant si estan allotjats en ella com en plataformes de tercers proveïdors d'aquest servei. També utilitzarem tot tipus de cookies que considerem adequats a la nostra marca personal.

3.- Per quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades al web www.noveco.es s'han de conservar durant un termini de deu anys a partir de l'última confirmació del seu interès. També es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil. Es faran desaparèixer quan se sol·liciti la seva supressió o portabilitat per l'interès at.

4.- Legitimació

El tractament de les seves dades personals és necessari per al compliment de les obligacions legals derivada s del Reial Decret 1720/2001 de 21 de desembre, pel q ue s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Organ ica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal. La base legal per al tractament de les teves dades és l'execució del formulari de contacte del web www.noveco.es. L'oferta de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució de serveis o el lliurament de productes pendents.

5.- Destinataris als quals es comunicaran les teves dades

Les dades recollides a través d'aquesta web es comunicaran per a fins administratius interns, inclòs el tractament de dades personals de clients o empleats. Noveco Equipaments i a qui es comuniquin les dades disposaran de normes corporatives vinculants aprovades pel Comitè Europeu de protecció de dades i disponibles en www.noveco.es/protecciondedatos. Noveco Equipaments contracta la seva infraestructura virtual segons un model de "computació en el núvol" a través d'AWS i l'empara de l'acord EU-US PrivacyShield. Informació disponible a https://privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000 0TOWQAA4

6.- Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir la confirmació sobre si Noveco Equipaments està tractant dades personals que els concerneixin o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Noveco Equipaments deixés de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.  

7.- Com hem obtingut les dades?

Les dades personals que tractem en Noveco Equipaments procedeixen o bé de la pròpia web, correu electrònic o, missatgeria instantània o correu postal de la nostra i mpresa o d'empreses del grup. Les categories de dades que tractem són: - Adreces postals o electròniques - Informació comercial - Si arriben a la nostra empresa dades especialment protegits els protegirem d'acord amb la norma tiva vigent.